12.9.2012

yellow gold from the forest






















Viikonloppuna sain pikku-An ukin sienisaaliin kotiinviemisiksi. Eilen herkuttelinkin kantarellejä kahteen kertaan: lounaaksi kotona pastan kera ja Chef & Sommelierissä illallisella juuresten kanssa.

Kyseinen, kooltaan pikkuruinen, ravintola sijaitsee Helsingin ehkä viehättävimmällä kadulla, eli Huvilakadulla, ja on erikoistunut luomu- ja lähiruokaan. Samoissa tiloissa on ymmärtääkseni aloittanut joskus ajat sitten nykyään Suomen ehkä kuuluisin ravintola, Chez Dominique. Ruoka oli oikein hyvää, mitä nyt suolaa oli joihinkin annoksiin lurahtanut useampikin hyppysellinen, henkilökunta erittäin puheliasta ja seura loistavaa.

I got AJ's grandpa's chanterelle findings for myself this weekend. Yesterday I enjoyed them twice: at home for lunch with pasta and for dinner at Chef & Sommelier with some root vegetables.

This mentioned tiny restaurant is located at Helsinki's most pittoresque street, Huvilakatu, and it specializes in domestic and organic foods. Finland's most famous restaurant Chez Dominique has started its operations in the very same surroundings many years ago. Food was delicious, just a hint of too much salt in some dishes, staff extremely talkative, and company excellent.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti