20.4.2012

friday evening snack


Piipahdin tänään kahvila Eromangassa. Kahvila olikin kokenut remontin ja ison muodonmuutoksen sitten viime kerran kun olen siellä käynyt. Iso-A aina kertoo, kuinka jo pienenä hänen suurta herkkuaan olivat Eromangan lihapiirakat, joita hänen äitinsä toi kotiin kaupungissa käydessään. Myös Eromangan munkkipossut ovat superherkullisia. Näitä ostin Iso-Alle iltapalaksi kun taas tänään myöhään saapuu kotiin. Herkullista viikonloppua!

I stopped by at this traditional Finnish bakery/cafe Eromanga today. Since he was a little boy, the meat pasties from this place have been Mr A's favourites. Also the doughnuts are super yummy. These he will get as an evening snack when he comes home late tonight. Have a delicious weekend!

2 kommenttia:

  1. NAM!! Myös itse muistan kyseiset herkut lapsuudestani :) Iso-A oli varmasti iloinen iltapalasta!! Ei taida tuon veroisia lihiksiä mistään muualta saada, edes Lontoosta!!

    VastaaPoista
  2. Oli todella iloinen! Vielä sunnuntainakin puhui lihiksestä. Jouduin kyllä varottamaan, että joka kerta ei ole luvassa tällaisia herkkuja.

    VastaaPoista