27.3.2014

good and bad news


Pikku-Alla on nuha ja niinpä tietysti myös vauvalla on nuha. Kaikeksi onneksi kyseessä ei kuitenkaan ole viheliäinen rs-virus, lääkäri kun lupasi soittaa räkänäytteen (pardon my French) positiivisista rsv-tuloksista, ja puhelin ei ole soinut. Siinäpä päivän hyvät ja huonot uutiset.

Vauvan nimi, joka on perinteisesti meillä suuri salaisuus ristiäisiin saakka, on mitä ilmeisemmin nyt valtakunnallisissa rekistereissä, se kun ilmestyi sairaalassa papereihin ja raportteihin sosiaaliturvatunnuksen perusteella. Hoitaja kyllä varmisti, että onko kyseessä ihan virallinen nimi, se kun oli hänestä niin eksoottinen. Oh dear, mitä olemmekaan menneet tekemään (tai iso-A luultavasti pesee kätensä ja ohjaa vauvan sitten isompana reklamoimaan nimiasioista suoraan äidille).

AJ's got a cold and of naturally the baby has it, too. Luckily it's not rs virus, since the doctor promised to inform me only if virus was found in the tests they took, and my phone has not been ringing. That's today's good and bad news.

Baby's name, which is still a big secret and will be revealed at the christening, is obviously now registered, since the hospital systems identified it with her social security number. The nurse did check with me if the name was going to be the official name, she thought that it was rather an exotic name. Oh dear, what have we done (or I bet Mr A blames just me and tells the bebe to denote all complaints about the name to her mum).

2 kommenttia:

  1. Paranemisia sinne, pahaa tekee aina kuullu pienten sairasteluista! :I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iso kiitos ja anteeksi myöhäinen vastaus! Mutta nyt vihdoin ollaan (sekä vauva että koko muu perhe) taas terveinä.

      Poista