15.4.2014

icu


Tältä näyttää Lastenklinikan K9-teho-osastolla. Siinä vaiheessa kun vauva siirrettiin infektio-osastolta teholle, olin kyllä hyvin suruissani (harvalla yhtä hyvää tarkoittavista paikoista on muuten niin negatiivinen sointu kuin tällä) ja jo perumassa ristiäisiä, lentolippuja Lontooseen, kesälomasuunnitelmia (you name it...), sillä en uskonut kovin nopeaan toipumiseen.

Vuorokausi teholla riitti, ja sieltä kun vauva pääsi takaisin infektio-osastolle, niin meni kolme vuorokautta ja me oltiin kotona. Varsinainen ihmeparantuminen.

This is how it looks like at the ICU in the children's hospital in Helsinki. Baby spent one day in here and after getting back to the infection ward it took only three days and we were able to return back home. Kind of a miracle recovery.

2 kommenttia:

  1. Voi hyvänen aika pientä ressukkaa! Onneksi selvisitte loppujen lopuksi noin "pienellä", vaikka ihan kamalia tunteja varmasti olivatkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tosiaan, ja kyllä ajatukset olivat (ja ovat edelleen) kaikkien niiden kanssa, jotka viettävät sairaalassa pidempiä aikoja.. Anteeksi vastaamisen viive ja kivaa viikonloppua! :)

      Poista