6.5.2014

driving my harley-davidson


Iso-An mielestä meidän uudet kaksosrattaat Lontoossa ovat kuin "olisi vaihtanut pienen skootterin Harley-Davidsoniin". Erittäin mielenkiintoista. Itsestäni liikkuminen näiden kanssa tuntuu lähinnä kuin ajaisi yhdistelmärekkaa Lontoon kapeille kaduilla, peruuttaen.

Taksia ja bussia ollaan jo näillä testattu. Mahtuvat taksin ovesta sisään ilman että pitää laittaa kasaan ja bussissa kuski käski vankkurit nähtyään käyttämään keskiovia, emme siis edes yrittäneet tunkea etuovesta sisään.

Kyseiset rattaat (jos tällä myyntipuheella joku sattui kiinnostumaan): Maclaren Twin Techno ja vauvalle lisävarusteena Technoihin sopiva pehmeä kantokoppa.

In Mr A's opinion our new twin buggy here in London is just like as if he'd be driving a Harley-Davidson instead of the old scooter. Interesting. For me the feeling is more like reversing a truck on the narrow streets of London.

Our twin buggy (just in case someone got interested): Maclaren Twin Techno and a soft carrycot for the bebe.

2 kommenttia:

 1. Vai että Makläärenillä sitä nykyään kaahaillaan. Kuuluuko tuo johonkin sivuvaunuluokkaan. Rekka oli myös hyvä vertauskuva kun näyttää ajopelissä olevan peräti 12 rengasta.
  Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, renkaita on kyllä vaikka muille jakaa :D

   Poista