23.5.2012

where is thumbkin?
"Olen löytänyt käteni ja peukkuni, on niin jännää katsella ja imeskellä sitä. Joskus imen peukkuani niin että kuuluu oikein kunnon maiskutus. Äitiä taitaa maiskutus häiritä, sillä usein hän silloin tulee ja ottaa peukun suustani. Vaunuretkillä leikimme äidin kanssa sellaista leikkiä että syön peukkua, äiti pysäyttää vaunut ja laittaa tutin suuhuni, kun vaunut taas liikkuvat, minä syljen tutin mahdollisimman nopeasti pois ja laitan peukun takaisin suuhun. Tätä leikimme usein monta, monta kierrosta."

"I have found my hand and thumb and enjoy watching and sucking them. Sometimes I suck my thumb noisily in a smacking manner. The loud noise probably bothers my mum, since she often then comes and removes thumb from my mouth. When out in the pram, we often play a game where I put my thumb in my mouth, my mum stops the pram and puts a dummy instead in my mouth, when the pram moves again I then as fast as possible spit the dummy out of my mouth and put the thumb back in my mouth. This we do for many, many rounds."2 kommenttia:

  1. Mitenkäs leikki päättyi eli kumpi voitti tutti vai peukku/ äiti vai vauva ??

    :)

    VastaaPoista
  2. Tässä väsytystaistelussa usein kyllä vauva ja peukku voittavat. Toivottavasti tämä peukun imeminen on vain väliaikaista...

    VastaaPoista