22.8.2012

biggest news of the week: a tooth

Tässähän on ihan kaiken muun hössötyksen keskellä unohunut kertoa tärkeimmät uutiset: 5 kuukautta 11 päivää ja pikku-Alla on ensimmäinen hammas!

So much other fuss that I have forgotten to tell you the biggest news: 5 months 11 days and AJ has his first tooth!

10 kommenttia:

 1. Voi Pikku-A:ta, tuntuu että hän ei enää ole mikään vauva, vaan iso poika. No, onneksi belgialaistunut täti pääsee näkemään hänet pian! Kauhea ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, iso kuin mikä... 10 kiloa menee varmaan rikki seuraavassa punnitukseessa. Terkut tädille Belgiaan!

   Poista
 2. Mrs Stormy22.8.2012 10.21

  Hei Mrs KS, löysin tänne ihan sattumalta ja luin kuulumisianne. Kiva kuulla, että voitte hyvin! Varmaan nähdään häissä lokakuussa? Terkkuja pojille!

  Stormy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Mrs Stormy ja tervetuloa blogiin! Täällä vain pieni riipaisu elämästämme, häissä (olemme todellakin tulossa!) sitten lisää juttuja. Terkkuja kotiin!

   Poista
 3. ......ja mikä HYMY <3 Myös täällä kauhea ikävä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuikin löytymään yksi kuva, jossa suu on niin isossa hymyssä, että hammas pilkottaa. Ei enää kauaa ja olemme taas Helsingissä. Terkut!

   Poista
 4. Hienoa!
  Yksi etappi on taas saavutettu.

  Täällä on V. kovasti muistellut söpöä Pikku-A:ta.
  "Muistatko kun Pikku-A oli masussa 0-vuotiaana ja R. sanoi sille kukkuluuruu ja kuinka Pikku-A on vielä nytkin 0-vuotias. Ja sit ekoilla synttäreillä on 1. Ja kun Pikku-A on tarpeeksi vanha niin sitten hänelle voi näyttää kirjan Basil hiiri, mestarietsivä. Se on nyt vielä aika pelottava 0-vuotiaille."


  Terkkuja, ikävä!

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teitä ihanaisia <3 Pian nähdään! xx

   Poista
 5. mustikka ja mummikin odottelevat hampaan, kymmenkiloisn ja äidin näkemistä. tuntuu niin murheelliselta, kun teidän on täytynyt palata esihistorialliselle ajalle siis ajalle ilman nettiä. valitettavasti nettimaailma on vienyt myös mustikan ja mummin mukanaa.. love you all 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, perjantaista lähtien netti on taas toiminut! Pian nähdään (ja sitä ennen skypessä)!

   Poista