3.8.2012

dot dot dot


Yksi viikon tärkeistä menoista Helsingissä oli kampaaja (minun, ei pikku-An, hänen harvenevalle kuontalolleen kun ei taida olla mitään tehtävissä vähään aikaan). Pikku-A oli mukana, ja mikäs olikaan hauskempaa kuin istua äidin sylissä ja katsella itseään peilistä. Värin vaikuttaessa syötiin ja leikkausvaiheessa hän jo nukkuikin vaunuissaan. Kaikin puolin oikein onnistunut keikka.

P.s. Asukuvassa kannattaa kiinnittää huomiota vasemmassa ranteessa olevaan jokaisen pitkähiuksisen äidin must-asusteeseen: hiuslenkkiin. Pikku-A on ainakin niin kova roikkumaan hiuksissa, että sitä tarvitaan jatkuvasti.

P.p.s. Kivaa viikonloppua!

One of the very important appointments for this week was a visit to the hairdresser's (appointment for me, not for AJ, since there is very little to do for his balding head). AJ was with me, and it was such fun to sit on mum's lap and watch his own face from the mirror. During the coloring we had lunch and by the time of clipping he was sleeping in his pram. Very successful visit in every way.

P.s. Pay special attention to the must-accessory of every longhaired mum on the left wrist: a hair band. At least AJ is always hanging from my hair, and thus that is very often needed.

P.p.s. Have a fab weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti