1.6.2013

saturday market


Jos kysytte iso-Alta, niin tätä ei ikinä tapahtunut. Tai ainakin syy oli ihan kokonaan minussa.

Viime sunnuntaina, kovasti nälissämme, päätimme lähteä aamiaisretkelle yhdelle Lontoon parhaimmaksi kehutuista ruokamarkkinoista, Borough Marketille. Siellä sitten ihmettelimme, että onpa todella hiljaista, kello kuitenkin jo yhdeksän, ja ainoastaan yksi kuppila auki. Niinpä, Borough Market on viikonloppuisin ainoastaan lauantaisin auki. Onhan tänään varmasti lauantai? Aiomme nimittäin yrittää uudestaan.

If you ask Mr A, this never happened. Or at least I'm the one to blame.

Last Sunday, starving already when we left, we decided to have a breakfast at one of London's most praised markets, Borough Market. Once there we were wondering how quiet it was, though it was already 9 am, and only one cafe open. Well, Borough Market is open on weekends only on Saturday. It's Saturday today, right? We're namely trying the market again.

2 kommenttia:

  1. En mäkään olis tajunnu että Borough Market on auki vaan lauantaisin! Onneks oon ilmeisesti sattunu sinne menemään aina lauantaina vaikka mitenkään suunniteltua se ei oo koskaan ollu :D Parempi onni tänään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oli parempi onni nyt lauantaina :) Ihana markkinapaikka, ja yhdeksän aikaan aamulla ei edes ollut vielä kova ryysis.

      Poista