14.6.2013

when a man is tired of london


On sanonta, että kun on kyllästynyt Lontooseen, on kyllästynyt elämään. Ei me olla kyllästytty Lontooseen, ainoastaan sen surkeisiin kesäsäihin. Senpä takia juttu jatkuu ensi viikolla Helsingistä.

(Kuva on yhdestä Lontoon monista ihanista puistoista, Holland Parkista. Ja otettu sellaisena harvinaisena päivänä kun ei satanut vettä tai ollut kylmä.)

There's a saying that when a man is tired of London, he's tired of life. Well, were not tired of London, just the bad weather in here. That's why the story continues next week from Helsinki.

(The picture's from one of the many lovely parks in London, Holland Park. And it's taken on a very rare day this summer when it was not raining or freezing.)

4 kommenttia:

 1. Kyllä teitä on tänne Suomeen jo odotettukin. Mutta älkää kauheasti laskeko parempien säiden varaan. Ainakaan ihan lähipäiville ei ole mitään hellekelejä lupailtu. Onneksi meillä Suomessa on saunat, joissa tarkenee.Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo parin ekan päivän aikana ilmat on jo ollut paljon paremmat kuin Lontoossa. Että kyllä kannatti tulla - ihan vaan ilmojenkin takia :)

   Poista
 2. Holland Park on mun suosikkipuisto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin kanssa ihan täysillä Holland Parkiin! Ihanan monipuolinen puisto, eikä kuitenkaan niin massiivisen iso kuin Hyda Park tai Regent's Park, vaan pienempi ja sympaattisempi.

   Poista