7.2.2013

my slip on boots
Olin jo pitkään metsästänyt sellaisia jalkaan sujautettavia bootseja, jotka olisi nopea vaan vetäistä päälle ja mennä. Zaran alesta löysin nämä, ja alle 20 punnan hintalappu sai minut tarttumaan tarjoukseen, vaikka niittejä onkin varsissa (aika paljonkin) liikaa makuuni.

Mutta... myymälässä hyvin istuneet bootsit eivät kotona enää sujahtaneetkaan jalkaan! Ei vaikka kuinka tungin. Ongelma ei ilmennyt ensimmäistä kertaa, nimittäin aikaisemminkin olen todennut jalkapöytäni olevan jotenkin niin korkea, että monet umpinaiset kengät on jätettävä kauppaan. Oli vain kaksi vaihtoehtoa: palautus tai onnen kokeilu kenkälusikan kanssa, ja kas - kenkälusikan kanssa näistä tulikin taas sujautettavat!

I had for a while searched for slip on boots that I could just quickly put on and go. I found these from Zara's sale and pricetag less than 20 pounds got me take them home, even though they've got way too many studs for my taste.

But... the boots that fit me so well in the store did not slip on at home at all! Not how hard I tried. It wasn't the first time I had this problem, some how my instep is so high, that I've had similar problems previously with other shoes. There were just two options left: either to return the boots or try my luck with a shoehorn, and oh my - with a shoehorn they became slip ons again!

4 kommenttia:

 1. Tosi makeet! Ja ymmärrän että tuntuu että niissä on liikaa niittejä, mutta jotenkin nekin käy noihin hienosti! Tuo malli on varmasti tosi hyvä jalkaan. Itse olen käyttänyt tämän talven melkeinpä vaan pelkästään biker bootseja, vähän alkaa jo hävettämään asukuvissa aina samat popot :D Mutta minkäs teet täällä lumisilla ja jäisillä kaduilla... Oi kevät, tule pian! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos runsaista niiteistä huolimatta ostopäätöstäni tukevasta kommentista :) Täällä Lontoossa ei onneksi tarvitse välittää liukkaudesta tai lumesta (otanpa muuten vinkistäsi vaarin ja taidan tulla näissä Helsinkiin kun taas reissaamme helmikuun lopussa), mutta ovat nuo osoittautuneet kuivillakin kaduilla hyvin käveltäviksi.

   P.s. Kyllä musta sun kenkävalikoima on ollut tosi kattavasti esillä koko talven :) X

   Poista
 2. These look great! My instep is really high as well and I've never tried slip on boots, but I do have a shoehorn! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I'm quite pleased with my sale purchase as well, and super glad to hear that I'm not the only one with high insteps :)

   Poista