13.2.2013

so last week


Asu on niin viime viikolta. Silloin vielä tuntui keväältä, teki mieli ottaa kaapista käyttöön vaaleat, leveälahkeiset farkut, ja oltiin kaikki terveinä. No, loppuviikolle on onneksi luvattu taas lämpöisempää, ja vaikuttaa siltä, että yksi kerrallaan me ollaan kuin ollaankin toipumassa.

This outfit is so last week. When there was spring in the air, I felt like taking my light wash, flared denims out, and we were all well. Oh well, end of the week it should get warmer again, and it seems that one by one we're actually recovering.

8 kommenttia:

 1. Paranemiset sinne! Täällä kärvistellään flunssan kourissa, mutta tuo kivan seitkytlukuhenkinen asukuva piristi päivääni =)Kyllä se kevät sieltä tulee!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sielläkin alkaa flunssa hellittämään! Sulla on ainakin asenne ihanan positiivinen, ja huomiseksi on tosiaan luvattu +9 Lontooseen, joten alkaa taas vaikuttaa lupaavalta :)

   Poista
 2. Näin vanhempana ihmisenä voin sanoa, että asusi ei ole viime viikolta vaan kultaisen 70-luvun alkupuolelta, jolloin minäkin käytin tuon mallisia sammareita ja vähän samantapaista paitaa ja niihinhän se mummikin sitten ihastui. terv ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ukilla onkin muodin eri vuosikymmenet hyvin muistissa ja hallussa :) Kuvailemasi asu kuulostaa melkoisen coolilta, kunpa siitä löytyisi vielä todistusaineistoa kuvan muodossa!

   Poista
 3. Hyvännäköiset farkut! Voisi vähitellen alkaa kaupoissakin farkkujen lahkeet levenemään. Itse en omista yksiäkään pillifarkkuja, niin on viime vuosina farkkuvalikoimat olleet vähän ankeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kuvitella että on hankalaa farkkukaupassa, pillit ovat nimittäin melko dominoivassa roolissa. Saas nähdä koska leveät lahkeet tekevät kunnolla paluun. Itse tykkään kyllä molemmista!

   Jo pitkään olen muotilehdistä tms. seurannut kirjoittelua kuinka "nyt lahkeet levenevät" ja erityisen innolla kuinka "tällä sesongilla korot madaltuvat", mutta kummankaan toteutumista en kyllä ole havainnut omilla shoppailureissuillani.

   Poista
 4. yritetään etsiä kyllä uskon et löytyy. siis mallikuva ukista nuorena leveäpunttisissa sammareissa. terkkuja mummi

  VastaaPoista