9.12.2013

monday dreams: xmas jumper


Olisihan se kauhean itsekästä esittää toivomuksia ainoastaan itselleen, varsinkin näin joulun alla, joten lähetetään universumille toivomus myös pikku-An puolesta.

Englannista ei varmaan löydy nyt joulukuussa yhtäkään sellaista vaatekauppaa, jonka valikoimissa ei olisi jouluneuleita. On poroja, joulupukkeja, lumiukkoja... Ovat ilmeisesti hyvin olennainen osa joulutraditiota. Itse en ihan ymmärrä näitä, mutta tämän Stella McCartneyn trikoopaidan voisin hyvin kuvitella pukevani pikku-Alle.

(Ja jos universumi oikeasti kuulit toiveen, niin pikku-A itse kyllä varmaan mieluummin lähettäisi viestejä autoista, junista tai legopalikoista. Ihan vaan ettei tule epäselvyyksiä.)

It'd be selfish, especially now under Christmas, to make wish lists only to myself, so I'm sending a wish to the universe also from AJ.

The clothing stores are full of Christmas jumpers here in England. There are reindeer, santas, snowmans... I guess they're a big part of the Christmas tradition in here. I don't quite get the trend, but this t-shirt by Stella McCartney I wouldn't mind putting on AJ.

(And if you are listening universe, this is actually AJ's mum calling. He himself would most probably wish for cars, trains and legos rather than clothing. Just to be clear and for safety's sake.)

Kuva/pic: Stella McCartney

4 kommenttia:

 1. KAUPPAKESKUS KAAREN PUKKI OLIKIN JO SAANUT TIEDON PIKKU A:N TOIVEISTA. MUTTA ÄIDIN TOIVEET OLI VIELÄ HAKUSESSA. EHKÄ AIKUISTEN JA PUKIN VÄLINEN LINKKI ON HITAANPUOLEINEN.MUMMI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äidin toiveet on niinkin vaatimattomat kuin joulurauhaa maailmaan.

   Poista
 2. Eikös tuo universumi ole suunnilleen sama kuin bittiavaruus. Niin että sinne voi kyllä toiveet helposti hukkua. Kyllä varmin tapa olisi lähettää toiveet suoraan joulupukille niin kuin täällä Suomessa on tapana. Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se me ollaan kyllä ihan kokonaan unohdettu tänä vuonna, nimittäin kirje joulupukille!

   Poista