8.12.2013

same same


Perheellisten pikkujouluissa vieraat on lähtenyt kello 20.30 mennessä; äidit laittamaan lapsia nukkumaan ja isät pubiin. Juomia (alkoholillisia) on jäljellä enemmän kuin ennen vieraiden tuloa, mutta se, että suklaa- ja piparikulhot ovat vielä yli puolillaan, ihmetyttää ehkä eniten.

Pikkujouluasuni on yli kaksi vuotta vanha, tässä asussa olen odottanut myös pikku-Ata. Leopardikuosi alkaa tulla itselläni jo korvista, mutta jos vaihtoehtoina yhdistää vihreään mekkoon oli mustat sukkikset tai lepardileggingsit, niin valitsin viimeksi mainitut.

Christmas party with children and all the guests are out by 8.30 pm; mummies taking their children home and men in the pub. There are more drinks (alcoholic) left than before the guests arrived, but I'm most surprised about the half full chocolate and gingerbread bowls.

My party look is more than two years old, I wore this outfit also when pregnant with AJ. Personally I'm quite tired with the leopard print already, but if the options to wear with this green dress were black stockings or leopard leggings, I went with the latter one.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti