18.3.2013

brrr


Pipo, kaulahuivi, hanskat, villakangastakki... Hrrrrr, missä viivyt, kevät?

Iso-A kyllä luopui omasta pipostaan ja valitteli hikeä, kun kävelimme sunnuntaiaamuna Notting Hilliin brunssille tapaamaan ystäviä ja ihanaa pikkuvauvaa, mutta omani pysyi visusti päässä. Aamiaispaikkamme oli muuten lähi-luomu-kahvila-kauppa Daylesford Farmshop & Cafe, joka oli ihan super-huippupaikka!

Beanie, scarf, gloves, wool coat... Brrrr, spring, where are you?

Mr A got off his beanie when we walked on Sunday morning to Notting Hill to meet friends and a newborn for brunch, and moaned something about being hot, but I had mine tightly on. The place where we had brunch was Daylesford Farmshop & Cafe, which was an uber cool place!

6 kommenttia:

 1. Meidän Lontoon reissuun on vajaa 2 viikkoa, joten yrittäkää nyt jostain kehittää lämpimät kevättuulet sinne. Terv. Ukki

  P.S. 17.3 ei ollut blogia. Oletteko olleet silloin talviunilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aistin jo pikkuisen kevättä ilmassa, ehkä se tästä... Sunnuntaina allekirjoittanut tosiaan vietti aikaa perheen poikien kanssa ja piti lepopäivää blogista :)

   Poista
 2. Vitsit miten hieno takki, ihana! :) Kylmyys on inhottavaa, onneksi siellä ei ole kuitenkaan jäätä ja lunta. Siihen alkaa jo olemaan niin kypsä, kun ei voi käyttää kaikkia kenkiä :D Nimim. Isot on ongelmat... :D
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei enää kauaa kun lumet ja kylmyys häviävät sielläkin! Täytyy myöntää, että itsekin manasin Helsingissä jäisiä katuja ja liukkautta... ymmärrän siis hyvin kenkäprobleemasi.

   Ps. Takki on H&M Trend -mallistoa syksyltä 2012 ja sen verran väljä, että sen sisään mahtui tuolloin hyvin myös raskausmaha :) X

   Poista
 3. Mikä asu! Ihana sunnuntaibrunssille.
  Kiitos vinkistä, täytyy käydä. Notting Hill on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos! Ja Notting Hill on todellakin viehättävää seutua! Mekin päiviteltiin kävellessä, että pitäisi useamminkin käydä siellä.

   Poista