27.3.2013

sherlock's house


Huonot ilmat saivat meidät edellisviikonloppuna viimein käväisemään Sherlock Holmesin talossa, joka on museo Baker Streetillä. Talo on kuin astuisi etsivätarinaan: ihanat natisevat lattiat, tulet takoissa, vanhoja esineitä, kauniita asetelmia ja tauluja. Ja mikä erikoisinta, tavaroihin saa koskea ja valokuvia voi ottaa ihan vapaasti.

Museossa vierailun jälkeen oli pakko käydä hankkimassa myös kirja (muut varmaan tekevät toisinpäin; ensin kirja ja sitten museo), ja iltalukemisena onkin nyt The Adventures of Sherlock Holmes.

Bad weather made us finally visit Sherlock Holmes' house, which is a museum on Baker Street, already a few weekends ago. The house is like stepping into a detective story: creaky floors, old objects, and lots of beautiful still lifes and paintings, which all can be touched and photographed - not so typical in a museum.

After the museum we had to get a book (usually people probably do the other way round; first book and then museum), and I have now as my evening reading The Adventures of Sherlock Holmes.

2 kommenttia:

  1. Tuo olisi kyllä niin ihana retkikohde. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi mielenkiintoinen paikka, suosittelen ehdottomasti piipahtamaan jos vaan ikinä satutte olemaan Lontoossa :)

      Poista