12.3.2013

& other stories


Ostoskaduille ei ihan joka päivä ilmesty uusia muotiketjuja, mutta viime viikolla kun me oltiin vielä Helsingissä, avautui & other stories -ketjun ensimmäinen liike koko maailmassa Lontoossa Regent Streetillä.

Pari taivaalta alas leijailevaa lumihiutaletta (joo, täälläkin on edelleen tosi kylmä!) ei haitannut meitä pikku-An kanssa, kun teimme eilen kävelyretken kyseiseen upouuteen myymälään. Olin niin innoissani myymälän lungista meiningistä, isosta kosmetiikkaosastosta ja rennon elegantista mallistosta, että en osannut ostaa mitään! Mutta pari juttua jäi niin kovasti mieleen, että palaamme paikan päälle varmasti taas pian.

(Pssst... & other stories -nettikaupasta (klik) voi muuten tilata tuotteita myös Suomeen!)

It's not everyday that there opens a new fashion chain on the high street, but last week when we were still in Helsinki, & other stories opened it's first store in the whole world on Regent Street, London.

A few snow flakes (yep, it's freezing in London!) did not bother me and AJ, as we had a walk to this brand new store yesterday. I was so excited about the cosy atmosphere in the store, big cosmetics department, and casually elegant collection, that I didn't buy anything! But a few items are so stuck in my mind that we'll be back soon again.

(Pssst... & other stories shop online can be found in here)

8 kommenttia:

 1. Oho, toivottavasti tuo aukesi vasta viikonloppuna, koska muuten minua harmittaisi, että tuo on mennyt ohi noilla nurkilla käydessä. Muistin, että Pariisi olisi avaamassa myymälää, enkä osannut edes vielä etsiä tuota. Kiitos kuitenkin kuvista ja infosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oli kiva reissu! Ensi kerralla kun olet taas Lontoossa niin tiedät missä poiketa :)

   Poista
 2. Mut ei valitettavasti Amerikkaan :(. Harmi, kun musta tuo kuulostaa kiinnostavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ Amerikka ei tosiaan ole listalla, harmillista!

   Poista
 3. Kööpenhamina saa oman myymälänsä perjantaina, jeeeeee!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen käväisemään, veikkaan että tykästyt! :)

   Poista
 4. Moikka,
  Köpiksen liike aukesi toissa perjantaina, kun satuttiin olemaan huudeilla. Avajaistungokseen en viitsiny miestäni pakottaa, mutta lauantaina tehtiin kierros hienossa myymälässä ja maanantaina palasin lunastamaan mekon, joka jäi viikonlopun yli niin tiiviisti mieleen, etten saattanut jättää rekkiin roikkumaan.
  Vaatteiden lisäksi liike tarjoaa kaikkea luksus-like ja tyylikästä todella hyvällä hinta-laatusuhteella. Ja mikä palvelu ;)
  Jouduinkin jo surffaamaan nettikauppaa viikolla Suomeen palattuani, enkä malta odottaa, että pääsen käymään Lontoon myymälässä kesäkuisella visiitillä.
  T. YKW ;) x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Palvelua en vielä ole päässyt testaamaan, mutta muuten olen kanssasi ihan samaa mieltä paikasta! Aikas ihana. Mulla on kanssa yksi mekko mielessä, jota pitää käydä vielä uudestaan katsomassa. Ja sitten kesäkuussa ehdottomasti taas AOS kutsuu :) X

   Poista