24.3.2013

jae jae posing


Pakko myöntää: käännyimme eilen matkalla kohti eläintarhaa takaisin ja menimmekin kahville. Räntäsade pieksi meidät 1-0.

Mutta tänään uusi yritys, pääsimme perille asti (vaikka iso-A valittikin matkalla että kurjassa ilmassa rämpiminen toi ihan mieleen ajat armeijassa), ja sen tuloksena mahtavia kuvia Lontoon eläintarhassa uuteen rakennukseen muuttaneista Sumatran tiikereistä. Yllä olevassa lähikuvassa poseeraa Jae Jae. Ja tuo valkoinen maassa - se on lunta.

I have to admit: we turned around yesterday on our way to the zoo and went instead to have a coffee. The sleet beat us 1-0.

But today we had a second try and as a result great pictures of Sumatran tigers who have just moved into a new territory. In the closeup above Jae Jae posing. And the white stuff on the ground - it's snow.

4 kommenttia:

 1. Pitänee luopua toiveista, että kevät ehtisi Pääsiäiseksi Lontooseen. Helsinkiinkin ennuste lupaa parempia kelejä. Tänäänkin aurinko helli ulkoilijoita ja päivälämpö oli plussalla. No pikku A:n kanssa aika ei onneksi tule pitkäksi. Ja voihan sitä viettää aikaa sisällä jossain museossa. T. Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa ei ole täällä näkynyt aikoihin ja pelkkää pilveä lupaa sääennustus sunnuntaille saakka :/ Onneksi Lontoossa noita museoita riittää..

   Poista
 2. Kyllä nää Lontoon kelit on jotain aivan kammottavaa.

  Lontoon eläintarhassa en olekaan koskaan käyntyt. Olen kuullut, ettei se ole kovinkaan kiva ja eläimillä on älyttömän pienet häkit? Upea tuo sinun tiikerikuvasi kuitenkin. : )

  http://2-roads-diverged.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan kammottavaa! Argh!

   Noiden sumatrantiikereiden uusi alue oli kyllä iso ja hieno, mutta muuten eläintarha on tosiaan aika pieni ja liput hinnakkaat (taitavat olla jopa yli 25 puntaa!), joten ehkä käyttäisin rahat johonkin muuhun. Me asutaan aika lähellä eläintarhaa ja ollaan sen takia hankittu sinne jäsenkortit, jotka tulee edullisemmaksi kuin kertaliput, jos eläintarhassa käy kolme kertaa tai enemmän vuoden aikana.

   Poista