25.1.2014

i know it's saturday...


Haa, kerrankin syy ei ole laiskassa bloggaajassa vaan systeemissä. Perjantaiset taideterveiset jäi julkaisematta eilen sen takia että Bloggeriin ei päässyt illalla kirjautumaan, ilmeisesti myös Gmailissa oli ongelmia.

No mutta aiheeseen. Eli joku raja meilläkin pikku-An kanssa on ulkoiluun, nimittäin -15 asteen pakkasraja. Tuosta johtuen olemme viettäneet enemmän aikaa kuin yleensä sisällä, kaikki maalit, sudit, pensselit ja kynät on ollut kovassa käytössä, ja voi sitä sotkun riemun määrää. Melkein toivoin että nuo upeat tuunaukset olisivat jääneet pukuun, mutta pesuaineet ovat niin tehokkaita, että ei tahran tahraa pesun jälkeen. Kivaa pakkasviikonloppua!

For once it's not me the lazy blogger, but the system. For some reason Blogger was down yesterday evening so Friday's post is here today.

There is a limit for outdoor activities for AJ and me to, and that limit is below -15c degrees. That's why we've spent more time than usually indoors, and all paints, brushes and pens have been in serious use. Oh, such mess fun. Actually, I kind of hoped that the cool prints would have stayed on AJ's pyjamas, but unfortunately the detergents are too efficient. Happy weekend!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti