11.7.2012

pig in a pokeHarvoin olen ostanut mitään näkemättä tai kokeilematta, mutta nämä pikku-An uudet rattaat ovat kuin sika säkissä. Ostopäätökseen vaikutti se, että olen nähnyt hyvin paljon Maclaren-rattaita Lontoossa ja ajattelin, että muut ovat perustaneet ostopäätöksensä johonkin järkevään, sekä lisäksi se, että nämä sai täysmakuuasentoon. Olimme heti sunnuntaina koko perhe koeajamassa rattaita Regent's Parkin kautta Primrose Hillille, ja nyt rattaat ovat tietysti Belgiassa mukana. Ei hassumpi possu!

Very rarely I have bought something without seeing or trying, but this AJ's new stroller is like a pig in a poke. My buying decision was solely based on the fact that I have seen lots of Maclaren strollers in London, and thought that others have based their decisions on something wise, and in addition, on the functionality, since this one has a flat sleeping area. On Sunday we were test driving the stroller through Regent's Park to Primrose Hill, and now I have it with me in Belgium. Not too bad a pig, I must say!

4 kommenttia:

 1. Hienot on rattaat ja mukana kulkee näköjään myös hollantilainen lastenkirja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samat ja niin paljon tykkään, että kohta on kahdet! :-) Oon juuri aikeissa laittaa niistä postauksen lähipäivinä.

   Poista
  2. Kiva kuulla! En siis ollut ihan väärässä heppoisten ostoperusteideni kanssa. Jään odottamaan postautasi :)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista