26.7.2012

pink plastic lump


Muistatteko, että lähdin Belgiaan niin vähin matkatavaroin kuin mahdollista? Jopa hiusharjan, eli tuon kuvassa näkyvän pinkin möhkäleen, eli Tangle Teezerin (TT), olin jättänyt kotiin. Määränpäässä lainasin siskoni hiusharjaa, ja en tiedä onko päänähkäni aina ollut niin arka, mutta TT:n jälkeen tavalliset harjat tuntuivat todella ikäviltä. Lisäksi tykkään levittää tällä kapistuksella suihkussa hoitoaineen hiuksiin, ja sen lisäksi että tällä aukeavat takut helposti, pitäisi sen vähentää hiusten katkeilua ja lähtemistä. En kyllä ole varma, että riittäisikö TT:n voimat myös siskoni hiuksiin; hänellä kun on niin paksu tukka, että kampaajalla otetaan siitä lisämaksua!

Huomenna ajattelin kertoa vähän asuntojuttuja (taas...), nyt kivaa torstain jatkoa!

Remember when I told that I had as little carriage with me as possible when leaving to Belgium? I had left even my hairbrush, that pink lump i.e. Tangle Teezer (TT), shown in the picture, at home. During my stay I borrowed my sister's brush, and I do not remember if my skull has always been so sensitive, but after TT, the normal brushes felt really unpleasant. I also like to use it on my wet hair with conditioner, and additionally, it very gently untangles matted hair, and should help to avoid shed hair. I am not sure if it worked for my sister's hair; she has such a thick hair that she needs to pay extra at the hairdresser's!

Tomorrow I will tell some more flat stories (again...), now have a good rest of the day!

9 kommenttia:

 1. Kai se on itsekin kokeiltava!! Olen kuullut/lukenut niin paljon hyvää noista harjoista :) Saako niitä edullisesti sieltä maailmalta??

  Asuntojuttuja odotellessa kivaa päivää sinnekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin omani läheisestä Bootsista, taisi olla vähän yli 10 puntaa. Muualla en ole näitä nähnytkään, joten ei ole vertailutietoja/-hintoja tiedossa.

   Poista
  2. Jos tosiaan matkan varrelle osuu Boots ja kassiin mahtuu niin minäkin voisin tilata yhden :) Ja ihanaa kun nähdään pian!!!!

   Poista
 2. mistä noita saa, ehkä mumminkin hiukset pysyis paremmin päässä tuollaisella harjatessa. asuntoasiat kiinnostaa myös mökkihöperöitä. mummi/mustikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa en ole nähnyt näitä ollenkaan. Pitääpä tehdä retki Bootsiin vielä ennen sunnuntaita... :)

   Poista
  2. yes, kannatetaan. see you soon. ollaan yhteydessä vielä sunnuntaina, käyn kaupassa ostan tilalle mitä jätit lähtiessäsi. mummi/mustikka

   Poista
 3. No niin mummit ja kummit, nyt on yksi oranssi ja yksi pinkki TT kassissa tulossa Suomeen. Saa vinkata jos joku muukin vielä haluaa tehdä tilauksen :)

  VastaaPoista
 4. Tämä on ollut kummityttösi must-tuote reilun vuoden ajan nyt!
  Voi sitä itkua ja tuskaa, kun harja oli hetken kadoksissa (auton takaluukussa) mummulareissun jälkeen.

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin, että jostain olin kuullut että TT on ihan must lapsille/pienille tytöille, mutta se olikin varmasti sinä joka tästä olit kertonut :)

   Poista