30.9.2012

all kinds of black goodies


Iso-A kävi torstaina työmatkalla Helsingissä ja toi mukanaan tuliaisia. Tai voiko noita salmiakkeja kutsua tuliaisiksi, jos on itse ostanut ne, ja kertonut toiselle tarkat koordinaatit, mistä pakata ne Helsingissä mukaan? Ja niin romanttiselta kuin tuo musta korurasia vaikuttaakin, niin siihen ei kuitenkaan valitettavasti liity yllätysmomenttia.

Kultasepältä nimittäin soitettiin minulle juuri samana päivänä ja kerrottiin, että sormus on noudettavissa. Kyseessä on vihkisormukseni, jota on tehty yli kaksi vuotta. Ja ei, sormus ei ole mitenkään sen kummoisempi, sen tekemisessä nyt vaan vierähti tovi.

Viikonlopun aikana sormus on asettunut paikalleen kihlasormuksen viereen nimettömässäni ja salmiakit ovat huvenneet. Kuulin onneksi eräältä mammakaverilta viime viikolla vinkin, että täällä Englannissa toimiva nettiruokakauppa Ocado on ottanut valikoimaansa Fazerin ja Malacon karkkeja - ovat juuri tällä hetkellä -10% tutustumistarjouksessakin.

Itse en ole vielä tehnyt ruokaostoksia netissä, mutta se, kuten kaiken muunkin ostaminen verkosta, tuntuu olevan täällä paljon yleisempää kuin Suomessa. Pitänee kokeilla, mutta ei tänään, tänään nautitaan vielä sunnuntaista!

Mr A was on a business trip in Helsinki on Thursday and brought some souvenirs with him. Or is it correct to call salty liquorice, that I have myself bought and left specific coordinations where to find it and pack with him in Helsinki, a souvenir? Also the little black jewel case looks more romantic than it actually is.

Namely I got a phone call from jeweller's on the very same day saying that my ring was ready for pickup. The ring in question is my wedding ring that has been work in progress for the last two years. And no, it's not that specific, it's just been a long process.

During the weekend my new ring has found its place next to my engagement ring and the liquorice is almost gone. I heard from a mummy friend of mine last week news, that online grocery store Ocado has nowadays Finnish Fazer and Swedish Malaco goodies in their selection and they're on -10% intro offer at the very moment, too.

I have not done food shopping in web, but that, like buying everything else too, seems to be much more common here in England than in Finland. I should definitely try, but not today, let's just enjoy Sunday today! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti