15.9.2012

checkmateOnhan se näppärää, että lattialaatat tulevat nykyään useamman kappaleen sarjassa verkolla kiinnitettynä toisiinsa, paitsi jos ei halua yhtä ja samaa väriä lattiaansa. Kodinhoitohuoneeseen olisi toiveena shakkiruutulattia, ja viime viikolla metsästin irrallisia mustia ja valkoisia laattoja tai valmiita mustavalkosettejä ympäri kaupunkia. Huonolta näytti, kunnes eilen löytyi juuri oikeanlaista. Bauhausista, jos joku muukin on shakkiruudullisen lattian metsästyksessä.

It's very practical that floor tiles come nowadays in sets, tiles fixed together with a net. Except if you want your floor in two colorways. Our wish is to have chessboard floor in the utility room, and last week I was running around trying to find either single black and white tiles or black and white sets. It seemed almost impossible, until yesterday when we found exactly the kind we were looking for. From Bauhaus, if someone else is looking for chessboard tiles.

3 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ihana blogi sulla!

  Meillä on uuden keittön lattian suunnittelu meneillään ja kauan haaveena muhinut ajatus shakkiruutulattioista on nyt vihdoin melko lähellä toteutumista :)

  Osaatko sanoa, minkä kokoinen tuollainen yksittäinen valkoinen laatta on? Entä minkä kokoinen tuo musta-valkoinen setti? Missä suunnilla neliöhinta pyörii? En löytänyt Bauhausin sivuilta tarkempaa tietoa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos iloisesta viestistäsi :) Itse olen tosi tyytyväinen meidän shakkiruutulattiaan kodinhoitohuoneessa, sellainen olisi myös kiva keittiössä, kuten olet suunnitellut.

   Mutta arvaas, mulla ei ole enää mitään muistikuvaa laattojen hinnasta; eivät olleet ihan halvimmat, mutteivat myöskään kovin kalliit. Ja kun olemme nyt Lontoossa (emmekä Helsingissä, missä lattia on), niin en edes saa sinulle kerrottua laattojen kokoa (ehkä n. 10 cm/yksittäinen laatta). Laatat on Espoon Bauhausista, ja ovat kyllä tosi avuliasta porukkaa siellä, joten ehkä saisit infon puhelimitse, jos niitä ei netistä löytynyt?

   Pahoittelut että en osaa olla nyt tämän enempää avuksi!

   Poista
  2. Kiitoksia, nou worries! Soitan huomenna Bauhausin pojille siis ;)

   Aurinkoisia kevätpäiviä Lontooseen!

   Poista