28.9.2012

lamé leggings


Olette ehkä ulkomaanmatkoilla törmänneet Primarkiin, irlantilaiseen vaateketjuun, jolla on toimintaa Saksassa, Hollannissa, Belgiassa, Portugalissa, Espanjassa, Englannissa ja tietysti Irlannissa?

Jos Primark ei ole ennestään tuttu, avaan sen verran, että kyseinen ketju myy vaatteita todella edulliseen hintaan. Niin edullisesti, että myymälöissä ei (kustannussyistä, oletan) soiteta musiikkia, tuotteet ovat isoilla pöydillä esillä röykkiöinä, luonnonkuiduista (kuten puuvilla, villa, yms.) valmistettuja tuotteita on vaikea löytää, mutta polyesteriä, viskoosia ja muita synteettisiä materiaaleja on tarjolla paljon. Kyseiset myymälät ovat aina aivan täynnä, kassoille ja sovituksiin on kymmenien metrien jonot.

Aikaisemmin Lontoon keskustassa oli Oxford Streetillä, lähellä Marble Archia ja Hyde Parkin kulmaa, yksi valtava Primark, mutta viime viikolla aukesi samaisen kadun toiseen päähän, lähelle Tottenham Court Roadia, toinen entistä suurempi lippulaivamyymälä. Täytyy kyllä todeta, että puitteet tässä uudessa nelikerroksisessa myymälässä ovat hulppeat, on avaruutta ja isoja led-screenejä, sen lisäksi että henkilökuntaa on yli 1400, kassoja 111 ja sovituskoppeja 92.

Itsellenikin tarttui jotain mukaan: sini-kulta-lamee-leggingsit alle kympillä, vautsivau!

You are probably familiar with Primark, the Irish clothing retailer, operating in Germany, the Netherlands, Belgium, Portugal, Spain, UK and naturally Ireland.

If you are not, let me give you a brief explanation of this clothing retailer. The products it sells, are so cheap that there is no music played in the stores (for cost reasons, I assume), the goods are on huge messy piles on tables, do not expect to find natural fibres (like cotton or wool), but instead polyester, viscose and other synthetical materials. The stores are always packed with people, and the lines to cash points and fitting rooms go on and on.

Earlier there was one Primark huge Primark on Oxford Street near Marble Arch, but last week the same street got a new and even bigger flagship store, near the junction with Tottenham Court Road. I must admit that the premises of the four-storey flagship are gorgeous, lots of space and led-screens, not to mention more than 1400 employees, 111 cash desks and 92 fitting rooms.

I did get something, too. These blue golden lamé leggings, less than ten pound, wow!

2 kommenttia:

  1. Onkos pojanpojan hiukset värjätty punertaviksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehei, ainoa joka meistä on uskaltautunut englantilaiseen parturiin on hänen isänsä :)

      Poista