2.5.2013

getting a cut


Pikku-An otsatukka alkoi tulla niin silmille, että oli pakko varata aika parturiin (siis oikeasti pakko - en olisi millään raaskinut leikata tukkaa, mutta toinen ei enää nähnyt juuri alta). Lontoossa on useampikin pelkästään lasten parturointiin erikoistunut paikka, me kävimme ystäväni suosituksesta King's Roadilla Trotters nimisessä lasten vaate- ja tarvikekaupassa, jonka yhteydessä on kampaamo lapsille.

Parturointi sujui paljon paremmin kuin osasin odottaa. Kampaaja oli todella vikkelä saksiensa kanssa, ja paikallaan istumisessa auttoi varmasti kampaamon iso akvaario, kirjat ja rasiallinen mustikoita. Siinä vaiheessa kun pikku-Alla alkoi mennä hermot, olikin jo valmista.

AJ's hair started to be so long that I had to book an appointment at the hairdresser. There are several haordressers in London that are specialised in kids' hair, a friend of mine had recommended Trotters on King's Road, so that's where we went.

The haircut went so much easier than I had ever imagined. The hairdresser was swift with her scissors, and a huge aquarium, books and some blueberries helped AJ to stay calm. Just when he had had enough, it was all done.

4 kommenttia:

 1. Näin ne ajat muuttuu. Itse kävin ekan kerran parturissa vasta lähes 20 vuotiaana (taisin ottaa ns. minuvoguen). Siihen asti oli hiustenleikkuusta huolehtinut isä ja teini-iässä isoveli, joka ei leikannut takaa niin lyhyeksi kuin isä olisi halunnut. Taisi oma poikakin olla jotain 10 v paikkeilla ennen kuin iskän leikkuut ei enää kelvanneet.Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso-A taisi inspiroitua isänsä esimerkistä, ja ainakin kehuskeli seuraavalla kerralla leikkaavansa pikku-An otsatukan itse :)

   Poista
 2. Thanks to my father who stated to me concerning this website,
  this website is in fact awesome.

  Also visit my page ... click here

  VastaaPoista
 3. Curtice rosacea treatment

  Feel free to surf to my web page: rosacea treatment Lake Success

  VastaaPoista