23.5.2013

recipe for patience


Kotona ollaan, jo monetta päivää oikeastaan, mutta harrastukset ja treffit leikkipuistoissa sekä kahviloissa ovat pitäneet niin kiireisenä, että blogi on ollut lomalla. Uusin harrastuksistamme on leipominen. The French Children Don't Throw Food kirjan mukaan leipominen kasvattaa lapsen kärsivällisyyttä, ja tuo kun sattuu lähes kokonaan puuttumaan pikku-An luonteenpiirteistä, niin mehän ollaan alettu leipoa.

Välillä kyllä olen epäillyt lukemisen ymmärtämistäni, ja sitä, että pitikö leipomisen oikeasti siis tehdä lapsesta vai vanhemmasta pitkäpinnaisempi.

I'm home, have been here already for a few days, but hobbies, dates in the parks and cafes have kept us so busy that there's been no time for my blog. Our newest hobby is baking. The French Children Don't Throw Food book suggests that baking will teach children some patience, and since AJ seems to have none of that, we've been baking.

Every now and them I do wonder if baking eventually was going to teach the child or the adult patience.

5 kommenttia:

 1. :D Kerro kuinka kävi, kasvaako lapsen kärsivällisyys= Entä vanhemman? Mä olen aika kärsivällinen, mutta voishan tätä kokeilla, siivota pitää joka päivä kuitenkin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ihan varma onko omakaan kärsivällisyyteni tässä kovin kehittynyt, mutta maha ainakin kasvaa, kun joutuu/pääsee sitten aina leipomisen jälkeen herkuttelemaan :)

   Jos kehitystä tapahtuu (meidän kummankaan) kärsivällisyydessä, niin lupaan raportoida.

   Poista
 2. Hienoa, että blogittaminen taas jatkuu. Tuollainen pitkä tauko aiheutti täällä Suomessa heti hirveää huolta että onko jotain ikävää tapahtunut. Tuosta leipomisesta sanoisin, että varmaan koettelee vanhemman kärsivällisyyttä. Mutta tässäkin pätee se vanha sanonta, että mikä ei tapa, se vahvistaa. Ja pikku A:sta on mahdollisuus kehittyä oiva sulhaskandidaatti nykyaikaislle naisille, joiden mielestä kokkaaminen ei ole vain naisten oikeus. Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kyllä ollenkaan haittaa vaikka tosiaan leipoessa omakin kärsivällisyys vähän kehittyisi. Ja voi olla että pikku-Asta saadaan leivottua vielä ajan kuluessa ihan kelpo kokki, kun vaan jatketaan harjoituksia.

   Poista
 3. Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your
  website, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a applicable deal. I had been
  tiny bit familiar of this your broadcast offered vibrant clear
  idea

  Visit my weblog click here

  VastaaPoista