18.5.2013

lego la-la-land here i come


Tässä pojilleni vähän inspiraatiota, mitä rakennella dubloista sillä aikaa kun äiti viettää tyttöjen kanssa viikonloppua Köpiksessä. Kivaa lauantaita kaikille, palataan linjoille taas ensi viikolla! (Kuvan St Pancras asema saattaa olla edelleen esillä Piccadillyn Waterstones-kirjakaupassa.)

Some inspiration to my boys what to build with dublos while mummy's enjoying a weekend with girls in Copenhagen. Have a fab Saturday, I'll be back next week! (The St Pancras Station made with legos might still be on display at Piccadilly's Waterstone bookstore.)

2 kommenttia:

 1. Pojat varmaan rakentelee Lontoossa kiltisti legoja mutta äidistä ei ole kuulunut mitään sen jälkeen kun lähti sinne euroviisu la-la-landiaan. Liekö hukkunut juhlahumuun vai ollaanko sitä niin "väsyneitä" matkan rasituksista, ettei jakseta kirjoittaa. Huolestunut säännöllinen blogi-lukijasi ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että pientä euroviisujen jälkeistä väsymystä oli havaittavissa ;) Mutta kyllä se tästä taas.

   Pojat (ainakin se isompi niistä) olivat aivan innoissaan viikonlopusta kahden, ja ei aika ollut kuulemma riittänyt mihinkään rakenteluun, kaikkea muuta jännempää kun oli ollut ohjelmassa.

   Poista