6.5.2013

love love t-shirt for a good cause


Oma panokseni tämän kevään Fashion Targets Breast Cancer -hyväntekeväisyyskampanjaan on ainakin 7 puntaa, jotka Topshop tästä Love-t-paidasta lahjoittaa kyseiseen keräykseen. Niin hirveä tauti tuo rintasyöpä, että ei siitä sen enempää. Myös muutama muu muotiketju (kuten River Island, Coast, Laura Ashley) on mukana kampanjassa, ja Topshopin kaikki kampanjatuotteet näet täältä

My own support for this spring's Fashion Targets Breast Cancer charity campaign is at least 7 pounds, which Topshop will donate to this charity organization from this Love t-shirt. Breast cancer is such a horrible disease that I will say no more of that. Also other high street brands (such as River Island, Coast and Laura Ashley) are participating in this charity campaign, to view the whole Topshop collection click here

2 kommenttia:

 1. Meillä täällä Suomessa myydään niitä perinteisiä pinkkejä tuotteita niin tuo sinun paitasi on yksinkertaisuudessaan aivan ihastuttava!

  Pinkki kun on värinä sellainen joka harvalle kymmentä vuotta vanhemmalle naisihmiselle oikeasti sopii;-) Kampnjantukemisen takia minäkin suostun sietämään aina jotain pientä pinkkiä, en kyllä vaatteissa mutta vaikka koruissa tai muissa erilaisissa hyödykkeissä mitä liikkeet sitten keksivätkin myydä rintasyöpäkampanjan hyväksi.

  Vaan tuo paita oli niin hieno että kävin heti kurkkaamassa muutkin tuotteet. Hyvältä näyttävät!

  Täällä oli muutenkin taas roppakaupalla ihastuttavia postaksia kun en ole pitkään aikaan ehtinyt tänne "vieraisille" !

  Ihanaa ja kaunista kevään jatkoa sinne!

  - Jaana -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kävit vieraisilla ja kiitos kivasta viestistä + aurinkoisia kevätpäiviä sinullekin!

   Myös itse olen hankkinut Roosa nauha -kampanjasta pienempiä vaaleanpunaisia tuotteita, mutta ehkä Fashion Targets Breast Cancer -kampanjalla on tosiaan se etu, että tuotteiden ei tarvitse olla tiettyyn väriin sidottuja.

   Kääks - mulla taitaa olla kyllä kaapissa myös pinkkejä vaatteita ;)

   Poista