16.11.2013

members only view


Aurinkoinen maisema Tate Modernin ainoastaan jäsenille tarkoitetun kahvilan kattoterassilta viime sunnuntailta (niin just, Lontoossa ei sadakaan aina vettä). Aikaisemmilla kerroilla kahvila on ollut niin täynnä, että sinne ei ole mahtunut sisään.

Kahvila ei ollut kuitenkaan museovisiitin perimmäinen syy, vaan pari viikkoa sitten avautunut Paul Kleen näyttely. Se yllätti erityisesti tosi pienenkokoisilla teoksilla, lumosi väriyhdistelmillä ja innosti hankkimaan (omaan sekä pikku-An käyttöön) vesivärit. Ja näyttely on muuten niin laaja, että myös ystävällä, joka ei ole raskaana, tuli selkä kipeäksi koko kierroksesta.

Sunny views from Tate Modern members' cafe's terrace from last Sunday (see, it doesn't rain all the time in London). This was the first time that the place was not so packed and I actually was able to get a table inside.

But the real reason for the visit was not only the cafe, but also Paul Klee exhibition that opened just a few weeks ago. Surprisingly small paintings, mesmerizing colour combinations and a verve to buy some water colours (for both me and AJ to use). And the exhibition is so vast, that also my friend who is not pregnant, had an aching back after the round.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti