6.11.2013

what's in bebe's backpack


Pitkästä aikaa pikku-A otti aamulla reppunsa ja lähti kerhoon. Reppuun on pakattu läksykirja(!), eli tällä hetkellä Puppe ja Pupen lelut, reissuvihko ja lukuvihko. En kyllä ole ihan varma, mitä mieltä olen kotiläksyistä alle 2-vuotiaille (tai edes alle 7-vuotiaille), mutta ollaan me melko tunnollisesti luettu kirjaa yhdessä. Reipasta päivää muillekin!

Finally the half term is over and AJ is back in nursery! This morning he took again his backpack, packed with some reading homework(!), homework diary and reading record. I'm not too sure how I feel about homework for under 2yos (or even for under 7yos), but we have read the book together every now and then. Have a good day you all!

4 kommenttia:

 1. Näköjään siellä Englannissa on kovat opiskelupaineet jo pienestä pitäen ja lapsilta viedään lapsuus. Eikä ne silti pärjää suomalaisille Pisa-tutkimuksessa. Ukki
  P.S. Toivottavasti ei sentään tarvitse talvella kulkea sinne kerhoon polvihousuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan taulukot riitä sitten kun pikku-A joku päivä ottaa osaa Pisa-tutkimukseen, kun on ensin aloittanut alle 2-vuotiaana täällä ja pääsee sitten isompana suomalaisessa koululaitoksessa jatkamaan opintojaan :D

   Poista
 2. HUH HUH, SANOO MUMMI?!?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. J. Dönneriä lainatakseni "lukeminen kannattaa aina". Toivottavasti tässäkin tapauksessa. Ja ei hätää mummi, kun kyseessä on Puppe, niin läksyt eivät ole kovin vaativia.

   Poista