21.11.2013

quite some boots


Melko räyheät nämä pikku-An Livie & Luca -buutsit.

Kerhopäivinä pikku-Alla on kuitenkin jalassaan kevyemmät kengät, niissä kun ollaan myös sisällä. Kerran eräs suomalainen äiti oli vaihtanut päiväkodissa aamulla lapselleen jalkaan sisätossut, ja löysi sitten iltapäivällä lapsensa pihalta samoissa tossuissa. Täällä ei siis ilmeisestikään ole tapana vaihdella sisä- ja ulkojalkineita päivän aikana.

Helsingissä huomasin, että nämä buutsit eivät ole parhaimmillaan suomalaisissa leikkipuistoissa, niissä tarvitaan kunnon goretex-varusteita tähän aikaan vuodesta. Melko iso ero muuten Helsingin ja Lontoon leikkipuistoissa, Lontossa puistot ovat paljon -voisiko sanoa- siistimpiä, johtuen varsinkin siitä, että vain harvassa puistossa on hiekkalaatikko.

Eivät siis kaikista käytännöllisimmät saapikkaat, mutta niin hienot. Ja hyvät jalassa, mikä on tietenkin tärkeintä.

Quite badass these AJ's boots by Livie & Luca.

When in nursery, he wears lighter shoes, because he's having them on inside, too. Once a Finnish mum had changed her daughter into indoor slippers in the nursery in the morning, and later the same afternoon found her outside in the same slippers. Obviously it's not a habit to change the shoes during the day in here.

And in Helsinki I noticed that boots like these are not the best ones in Finnish playgrounds, there you need proper goretex wear this time of year. Quite a difference between the playgrounds in Helsinki and London, I'd say that they're more clean here, probably because in Helsinki there's a sandpit in every park and here only very seldom.

Not the most practical shoes, but aren't they cool. And comfortable, which is naturally the most important thing.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti