25.11.2013

monday dreams: salty liquorice


Raskaushimotuksiani ovat sushi ja salmiakki. Molempia syön aina silloin tällöin (vaikka ei tietenkään pitäisi), kuitenkin vain sellaista sushia, jossa ei ole raakaa kalaa. Salmiakista toivelistallani on Suomessa kauppoihin nyt syksyllä paluun tehnyt hopeatoffee. Ja jos oikein onnekkaasti käy, tätä saattaa tulla iso-An mukana tuliaisina Helsingistä tällä viikolla.

My pregnancy cravings are sushi and salty liquorice. I have both occasionally (though neither of them is recommended while you're pregnant), but only such sushi that does not have any raw fish in it. My current favourite liquorice is this Finnish liquorice toffee, and if I get really lucky, Mr A might bring some with him from his business trip to Helsinki this week.

Kuva/pic: Cloetta

2 kommenttia:

  1. Tämä taisi olla yksi (monista) omista suosikkikarkeistani jo kultaisella 60-luvulla. Muistaakseni se oli sellaista erityisen hyvin ja sitkeästi hampaanväleihin tarttuvaa kamaa. Muistathan sitten harjata hampaat huolellisesti karkkipäiväsi jälkeen. terv Ukki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mums, mums, hopeatoffeelähetys saapuikin juuri! Viikonloppuna viimeistään herkutellaan (ja harjataa hampaita oikein huolellisesti) :)

      Poista