24.11.2012

got one?


Joko sinulla on tällainen? Sellainen nutturan sisään pyöriteltävä donitsin näköinen valkki siis. Täällä Lontoossa joka toisella tuntuu olevan kyseinen nuttura: on pieniä ja isoja, sileitä ja pörröisiä, vaaleita ja tummia, ylhäällä päälaella ja alhaalla niskassa. Omani on pikkuisen sivummalla (ja melko räjähtänyt). Kivaa lauantaita!

Do you already got one? I mean one of those doughnut ring hair accessories. Here in London it feels that every other has one: there are big ones and small ones, smooth and fluffy, dark and blond, up on top of the head and down in the neck. Mine is a bit on the other side (and quite ramshakled). Happy Saturday!

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Minulla on hiukset liehuneet auki viimeiset seitsemän vuotta, nyt voisi vaihteen vuoksi kokeilla taas nutturajuttujakin! Pitääpä katsoa löytyisikö näiltäkin kulmilta tuollaista vempainta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varma että vastaavia löytyy myös Suomesta! Eivätkä maksa kuin muutaman euron :) Itsekin olisin mieluusti enemmän tukka auki, mutta pikku-A repii sitä niin mielellään, että helpompaa kun on tukka nutturalla.

   Poista
 3. Mulla on tollainen donitsi, mutta en vain osaa käyttää sitä - en vaikka olen katsonut aiheesta lukuisia ohjevideoia ja -postauksia. Tuntuu, että on mahdotonta saada koko poninhäntää mahtumaan sen ympärille, ja lisäksi donitsi repii hiuksia :/ Luultavasti tosin kyse on vaan siitä, että teen jotain tosi väärin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aluksi ihan sama ongelma. Toinen mun "donitseista" on iso ja jäykkä, ja sillä en itsekään saa rullattua nutturaa. Mutta tämä kyseinen on sellainen puolet pienempi ja löysempi, ja lisäksi reikä keskellä on suhteessa suurempi, joten tällä onnistuu. Ehkä vika ei siis ole tekijässä vaan "donitsissa".

   Poista
 4. Jep, löytyy! Ihan mahtava pelastus jos ei jaksa laittaa hiuksia tai tarvitsee nopean ja siistin ratkaisun :)
  Kivaa lauantaita sinne myös!
  xx j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, toimii myös bad hair dayn pelastuksena :)

   Poista