14.11.2012

mmm


Vain mystiseltä belgialaiselta muotitalolta, joka antaa haastattelut mieluiten faksilla ja jolla ei ole nimettyä pääsuunnittelijaa vaan julkisuudessa yritystä edustaa aina joku kasvoton henkilö siteeraten yritystä me-muodossa, voi odottaa jotain tällaista, kuten kuvien karkkikäärepaperi-iltalaukku ja käsi laukku.

Maison Martin Margiela with H&M -mallisto on myös siitä erikoinen designeryhteistyömallisto, että kaikki malliston tuotteet on kuulunut aikaisempiin Maison Martin Margielan mallistoihin, ja nyt ne on uudestaan valmistettu alkuperäisten luonnosten perusteella tähän yhteistyömallistoon.

Taidan ottaa molemmat sekkivihot (olenko muistanut edes kertoa, että kun yritimme täällä Lontoossa tilata minulle rinnakkaiskorttia iso-An pankkikorttiin, pankista tuli postissa peräkkäisinä päivinä kaksi sekkivihkoa?) mukaan, kun lähden huomenna aamulla Regent Streetin H&M:lle katsastamaan ainakin malliston kaikki asusteet.

Only a mystical Belgian fashion house, that gives interviews preferable via fax, that does not have any named head designer, and is always represented by a faceless spokesman and quoted in plural form, can be expected to come up with something like the picture's candywrap clutch and hand bag.

Maison Martin Margiela with H&M collection is also therefore particular, that all the items in the collection have been previously presented in the Maison Martin Margiela collections, and they are now reproduced in this collaboration according to the original drawings.

I will take my cheque books (have I told you that when we tried to order me a joint debit card for Mr A's bank account, I got instead two cheque books by mail?) with me when heading to Regent Street's H&M tomorrow morning.

Kuvat/pics: H&M

12 kommenttia:

 1. Lontoon matkoilla olen poikennut joka kerta Regent Streetin H&M:llä ja sieltä on peräisin muun muassa yks mun eniten pidetty hame! MMM- asusteita olisi tarkoitus huomenissa katsella myös täällä, Strøgetin Henkkamaukalla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttuja paikkoja siis sinullekin :) Regent Streetin myymälässä taitaa olla muuten keskusta H&M-myymälöistä kaikista laajin valikoima, tykkään itsekin siitä.

   Olikohan Strogetissa samanlainen ryysis aamulla kuin täällä? Onnistuin kuitenkin ostamaan useammankin lempparin mallistosta.

   Poista
  2. Ryysis oli ja turvamiehet ovella. Itse en sitten loppujen lopuksi lämmennytkään "livenä" niille tuotteille mitä olin katsomassa... Mutta oli silti hauskaa haistella MMM-tunnelmaa... =)

   Poista
  3. No harmi, mutta kiva jos ei ollut kuitenkaan ihan turha reissu, joskus tunnelma on nimittäin jopa kutkuttavampaa kuin kuluttaminen.

   Poista
 2. Olen sitä mieltä, että oikeassa avioliitossa pitääkin olla yhteiset rahat. Vaikka onhan siinä tietysti oltava jonkinlainen tolkku niiden käytössä....

  Terv. Kalkkis-Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin olet poikasi opettanut tuossa asiassa! Aamulla kun soitin ja varmistin, että onhan käyttelytilillä rahaa tarpeeksi shoppailua varten, hän vastasi että "pitäkäähän hauskaa". Ja yritin kyllä pitää tolkun törsäilyssä ;)

   Ei vaiskaan, on ollut vähän opettelemista tässä toisen rahoilla elämisessä, mutta kaikkeenhan tottuu, eikä tässä tilanteessa oikein muutakaan voi. Paljon terkkuja!

   Poista
  2. Joo minultahan se on opittu tuo ominaisuus, että vaimolta ei voi kieltää mitään. Ja rajaton luottamus vaimon tolkkuun rahankäyttöön.

   Poista
  3. Harmi kyllä ettei teidän perheessä ole enemmän poikia. No, pitää yrittää iskostaa pikku-Alle nämä ukin opit ;)

   Poista
 3. Miten makee idea toi käsi-käsilaukku? :D Ja hei, mun blogissa on sulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanainen, täytyykin kurkata tunnustus, jännää :)

   Hauskaa käsi-käsilaukku ei ollut enää kuin ruskeana, kun me päästiin pikku-An kanssa ostoksille, mutta löytyi muuta kivaa :)

   Poista
 4. Minä kotiutin nuo hopeiset balleriinat :)

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiiiihanat! Minä taas vastaavat mustina, ollaan melkein samiksia :)

   Poista