17.11.2012

updated carrie necklace


Carrie-kaulakoru on kummitellut taas mielessäni siitä saakka kun pari viikkoa sitten telkkarista tuli Sex and the City -leffa. Kun Selfridgesin Duke Streetin sisääntuloaulassa sattuu juuri nyt olemaan Tatty Devinen pop up -kauppa, keksinkin että nimikorustahan voisi tehdä vähän päivitetymmän version.

Tatty Devine on englantilainen korumerkki, jonka korut suunnitellaan ja valmistetaan 100% Englannissa. Merkillä on kaksi myymälää Lontoossa, Shoreditchissä (no tietysti, kaikki cool on siellä!) ja Covent Gardenissa, mutta huomasin TD:n nettisivuilta, että koruja saa myös Helsingistä, Helsinki 10:stä ja Lux Shopista. Nämä nimikorut, joista voi suunnitella juuri sellaisen kuin itse tykkää, taitavat olla kaikista suosituimpia, mutta mallistossa on myös paljon muuta ihanaa.

Carrie necklace has been on my mind since Sex and the City movie was on TV a few weeks ago. At the same time, Tatty Devine is having a pop up store at Selfridges Duke Street entrance hall, and I started thinking that the name necklace could be a bit updated.

Tatty Devine is an English brand, all it's products are designed and produced 100% in England. The brand has two stores in London, one in Shoreditch (but of course, everything cool is there!) and one in Covent Garden, but I noticed that these can be purchased in Helsinki, too, at Helsinki 10 and Lux Shop. I guess these custom-made name necklaces are the most popular ones, but there are also other lovely things in the collection.

Kuvat/pics: Tatty Devine

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti