28.11.2012

today so far


Tässä meidän aamupäivästä pari poimintaa.

Heräsin todellisuuteen: Siskoni häät ovat lauantaina, ja näytän juuri niin kalpealta kuin vain marraskuun vikalla viikolla voi näyttää. Bootsista hakemaan rusketusta purkista. Toivottavasti parin päivän päästä en ole juuri niin oranssi kuin vain marraskuussa voi olla...

Samalla reissulla käytiin myös keinumassa. Yleensä pikku-A puistoilee haalarissa, mutta nyt se oli jo iso-An laukussa matkalla kohti Helsinkiä. (Heh, matkustamme ihan kuin Abba konsanaan, ei koskaan koko perhe samassa lentokoneessa.)

MMM-laukku pääsi myös ulkoilemaan. Tykkään oikein paljon laukusta, se on kooltaan juuri sopiva lompakolle ja puhelimelle. Juuri siitä syystä kuvat Instagramista. Ja joulukuusia kuului myös aamupäiväämme. Niitä ihmettelimme Marylebone Highstreetillä. Kivaa päivän jatkoa kaikille!

Here are a few snapshots from our day so far.

Reality call: My sister's wedding is on Saturday and I look just as pale as one can be on the last week of November. Getting some from a can from Boots. Let's hope I'm not as orange as one can be after the following few days...

During the same journey we went to swing a bit. Usually AJ is wearing his overall when in the playground, but this time that is already on its way to Helsinki in Mr A's suitcase. (Oh yes, we travel just like Abba, never the whole family in the same plane.)

Also my MMM bag got some fresh air. I love it, it's just right size for wallet and phone. That's also the reason why pictures today are from Instagram. Then there were some Christmas trees! These we saw on Marylebone Highstreet. Have a great rest of the day you all!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti