10.11.2012

red tabs


Muistaako joku muukin vielä sen ajan, kun farkkujen oli ihan ehdottamasti oltava Levikset? Omat ekat Levikseni olivat melko vaaleat pesultaan ja mallia 538. Enää moneen vuoteen itselläni ei ole ollut kyseisen merkkisiä housuja, mutta iso-Alla on Leviksen kengät, joista löytyy tietysti nuo legendaariset punaiset merkit.

Does anyone else still remember the time when jeans just had to be Levi's? My first pair was model 538 with quite a light wash. I haven't had a pair for years, but Mr A has a pair of Levi's shoes, with those legendary red tabs, of course.

4 kommenttia:

 1. Kyllä muistan, levikset piti saada. Mun ekat taisi olla legendaariset 501 ja oli mulla 510:t ja muutamia muitakin malleja. En vaan jaksa enää muistaa,että mitä. Mutta tallessa on superleveät Leviksen farkkuhaalarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, noista farkkuhaalareista kannattaa pitää kiinni! Niin kiva kun on vaatekaapissa tuollaisia muistoja tuovia vaatekappaleita.

   Poista
 2. Jep, muistissa on :D Mulla oli 501 ja 510, eka mustat ja sitten siniset... Ja punaiset jossain vaiheessa, semmoiset suht leveät... Argh :D
  Kivaa vkloppua! xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon värillisten farkkujen (tai siis Levisten) ajan muistan myös! No, nythän farkkujan on taas sateenkaaren kaikissa eri väreissä ;)
   Toivottavasti sinullakin on ollut kiva viikonloppu!

   Poista