16.1.2013

layers of black


Musta pitkähihainen t-paita, musta poolo, musta pusakka, mustat farkut, mustat sukat ja mustat kengät. Näillä mennään tänään! (Ja koko setin päälle tietysti vielä takki, huivit, hanskat sun muut.)

Black long sleeve t-shirt, black turtle neck, black blazer, black denims, black socks and black shoes. This is how I'm looking today! (And to cover the outfit a jacket, scarf, gloves and all.)

6 kommenttia:

 1. Musta väri toimii aina! Hieno pusakka! Ja vitsi mitkä sääret sulla on! :)
  xx J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, musta on ehdottomasti mun lempiväri ja pusakka on Selfridgesin katutason H&M:ltä, eli siis sieltä missä sijaitsee halvempien merkkien (kuten Top Shop, American Apparel, Miss Selfridge) shop in shopit. Tykkään tosi paljon tosta osastosta Selfridgellä.

   Ja mitä sääriin tulee, niin taitaa tosiaan toimia tuo paljon puhuttu mustan kaventava (ja pidentävä?) vaikutus. X

   Poista
 2. Poika terrorisoi kavereitaan baby gymissä, äiti pukeutuu täysmustaan ja kyllä siinä isässäkin varmaan jotain outoa on. Onhan teidän perheellä siellä varmasti kaikki ihan OK? Heh heh. Mutta on kyllä tyylikäs tuo musta asu.
  Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ukki, ja ei kannata olla huolissaan, sillä eilen Gymbossa pikku-A antoi kavereidensa olla ihan rauhassa ja keskittyi vaan pallojen (lähinnä) syömiseen ja heittelyyn. Itsellänikin oli tänään taas jo ihan kirkkaita värejä päällä, ja iso-Alla on pitkä viikonloppuvapaa tiedossa, että hänkin on ihan hyvällä mielellä täällä :)

   Poista
 3. Looking good! Pusakan vetoketju näyttää muuten simppelissä asussa ihan korulta btw.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, thank you! Tuohon vetoketjuun taisin minäkin pusakassa ihastua. X

   Poista