19.1.2013

tapas & canas


Madridiin vei matkamme, täällä pyörimme viikonlopun. Itse toivoisin näkeväni Picasson Guernican, iso-An mielessä taitaa olla ainoastaan tapas & canas, pikku-An mölinästä tai toiveista ei kukaan ymmärrä vielä mitään. Adios amigos!

Our journey took us to Madrid for a weekend. I myself hope to see Picasso's Guernica, Mr A dreams about tapas and canas, and no idea what AJ's expectations for this trip are. Adios amigos!

4 kommenttia:

 1. Museokierrokset ja tulinen ruoka taitavat parhaiten sopia noihin Madridin lämpötiloihin. Onhan teillä tarpeeksi lämpimät vaatteet mukana? terv. Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavaraa oli yli 20 kiloa mukana, myös lämpimiä vaatteita. Museoissa ja ravintoloissa menikin suurin osa ajasta, mutta ulkoiltiin me myös puistoissa ja paikallisia leikkipuistojakin testattiin! Terkut!

   Poista
 2. Ooooh, kuulostaa ihanalta! Odotan innolla postauksia Madridista, yksi parhaista ystävistäni kun on lähdössä sinne keväällä vaihtoon! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Madrid oli tosi kiva kaupunki, sinne vaan ehdottamasti sitten kaveria moikkaamaan keväällä! Vaikka kameran objektiivi reistailikin, niin yritän saada jonkinlaisen jutun reissusta. X

   Poista