24.1.2013

once upon a time tees


Japanilainen Uniqlo, jonka neuleet edustavat ehdottomasti parasta mahdollista hinta-laatusuhdetta, mitä parilta kympiltä voi olettaa, on ilmeisesti jo useamman sesongin ajan tehnyt yhteistyömallistoja Disneyn kanssa. En vaan voinut vastustaa tuota nurmella kirmailevaa Bambia, joten sellainen lähti kotiin mukaan odottelemaan kevättä ja vihreämpiä nurmikoita.

Japanese Uniqlo, whose knitwear represent without a doubt the best possible price-quality ratio one could expect for a tenner or two, has apparently already for some seasons produced collections in cooperation with Disney. I just could not resist that Bambi gamboling on lawn, so I had to take it home with me to wait for spring and greener grasses.

Anteeksi, kuvalähde melkein unohtui: / Sorry, almost forgot the picture credits: Uniqlo

4 kommenttia:

 1. Hieno, ihan sinun näköinen!

  Ps. Täällä on ollut vähän ankea meininki yhdellä, kun pukin tuoma pupu on ollut takavarikossa ;)
  Syynä kiukkuaamut..

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiukkuaamut sentään, vaikka tavallaan ihan ymmärrettävää, sillä kukapa meistä olisi iso aamujen ystävä..

   Olin luullut, että tämä "ei voi pitää wc-paperia telineessään, mitään tasoilla alle 100 cm ja kaikki avohyllyköt nurinpäin seinää vasten" -vaihe olisi rankka, mutta noita rankkoja vaiheita taitaa aina vaan tulla uusia, huh!

   Ja heheh, tosiaan yksi (kotiäiti)tyylini kulmakivistä: Bambi-t-paita :D

   Kivaa viikonloppua murut!

   Poista
 2. Ainut asia, joka jäi omassa maaliskuun ostoslakossani harmittamaan, oli Uniqlo:n missaaminen lontoossa: Neuleet, kesäiset puuvillaiset puserot ja alupaidat. Ne vain ovat niin laadukkaita ja skandinaaviseen silmään mukavan pelkistettyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan aika hienoa, että ostoslakkosi piti etkä sortunut shoppailemaan! Uniqlosta saa kyllä rahalle vastinetta, harmi vaan että Euroopassa myymälöitä on ainoastaan täällä Briteissä sekä Ranskassa.

   Poista