4.1.2013

no one can stop me now


Tapaninpäivänä saimme insinööriystävältämme vinkin kiristää kärryn takapyöriä niin, että niissä on enemmän vastusta. Uudenvuodenpäivänä pikku-A sitten lähtikin liikkeelle. Ja meno on sen verran kovaa, että en millään ole onnistunut saamaan yhtään onnistunutta kuvaa tuen kanssa kävelevästä sukkahousumonsterista, vaikka kuinka olen juossut perässä.

Joulupukki toi näitä tosi näppäriä kävelykärryjä sattumalta kahdet, joten yhdet lähtivät jo iso-An mukana matkalaukussa Lontooseen ja toiset jäävät Helsinkiin.

On Boxing day we got a tip from an engineer friend to tighten the rear tires of the pushcart, so that they give more resistance. On New Year's day AJ took off. And the pace is so fast that I haven't managed to get one decent picture.

Santa brought two of these very helpful carts, so one was packed in Mr A's suitcase and is now waiting in London, the other will stay here in Helsinki.

8 kommenttia:

 1. APUA, miten suloinen sukkahousumonsteri siellä hurjastelee :) Täällä mummin kanssa kovasti huokaillaan...

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuo melko suloinen tuo hurjastelija, pois alta risut ja männynkävyt vaan...

   Poista
 2. Tämä on pakko nähdä ihan vielä kunnolla ja ajan kanssa ennenkuin taas pakkaatte kamanne jä lähdette Lontooseen.
  Ukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään tuli toivottavasti nähtyä hurjastelua vähän varastoon, kiitos vielä hoitoavusta!

   Poista
  2. joo seuraavaa hoitokertaa jo kovasti odotellaan.monsteri on ihanaaaa!!!! onneks naarmu silmäkulmassa muistuttaa hänestä kun laitan silmälasit päähäni. mummi

   Poista
  3. On muuten ehkä naarmu myös eräällä pikkuisen tytön hoitajalla, jolta monsteri repi eilen Gymboreessa silmälasit päästä.. Argh! Että on se vaan ihana tuo pikku-monsteri :)

   Poista
 3. Aaaw!
  Mikä meno ja meininki kaverilla <3

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei puutu menoa meiltä, huh! X

   Poista