29.10.2013

toddler taming


Päällimmäisenä laukussa matkalukemiseni: New Toddler Taming. Kun päiväkerhossa kerrottiin juuri ennen syyslomaa että pikku-An kanssa oli ollut pari välikohtausta, ja suositeltiin ostamaan Dr Greenin lastenkasvatusopas New Toddler Taming, niin pakkohan se oli hankkia asap.

Tähän mennessä (ensimmäiset 50 sivua) kirja on ollut kannustava ja viihdyttävä, mutta lohduttavin kommentti tuli hoitajalta, joka totesi että vaikka pikku-A on todella aktiivinen ja vilkas ja hänen valvomisessaan on kyllä tekemistä, niin ei hän kuitenkaan ole mitään verrattuna hoitajan omaan poikaan. Ihan parasta "suutarin lapsilla ei ole kenkiä" -vertaistukea!

Halleluja, ehkä hoitajalla riittää siis hermot sekä kärsivällisyys ja pikku-A ei heti ensimmäisellä lukukaudella saakaan potkuja kerhostaan (näinkin siis voi hyvin käydä kyseessä kun on yksityinen palveluntarjoaja).

When I got feedback from the nursery just before the half term that there'd been a few incidents with AJ, and they suggested me to buy Dr Green's Toddler Taming, I felt I better get it asap.

So far (the first 50 pages) the book's been supportive and entertaining, but the most comforting comment came from AJ's nanny, who thought that AJ sure is very active and lively, but nothing compared to her own son. The best ever 'the shoemakers children go barefoot' support there could be!

Oh hallelujah, she might be patient enough to tolerate AJ so that he will not be fired from the nursery already the first term (which is actually possible in case of private nursery schools).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti