16.10.2012

and it's for boys, too


H&M:n All for Children -mallisto tulee myyntiin valikoituihin myymälöihin ja nettikauppaan ylihuomenna torstaina. Tuulettelen täällä sitä, että mallistossa on tuotteita myös pojille! Niin usein kaikki kivat jutut löytyvät vain tyttöjen osastolta. Nyt pitääkin sumplia torstain aikataulua jotenkin niin, että ehtisin neuvolan, kampaajan ja dinnerin lisäksi käväisemään jossain välissä Aleksanterinkadulla.

H&M's All for Children collection will be available on Thursday this week in selected stores and online shop. I'm super glad this collection has products for boys, too! Too often the fun things can be found from girls' department only. Now I need to do some fixing for Thursday's agenda so that somewhere in between health check, hairdresser's and dinner I'd  have some time to visit Aleksanterinkatu.

kuvat/pics: H&M

6 kommenttia:

 1. tulen torstaina heti työn jälkeen, siinä ehkä ratkaisu ongelmaasi. t mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se saattaisi tosiaan ratkaista ongelman :) Jutellaan vielä!

   Poista
 2. Tästä mallistosta en ollut kuullutkaan, iso kiitos siis vinkistä! Kivoja värjeä - tosiaan kerrankin pojillekin jotain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku muukin kaipailee pojille värikästä puettavaa :)

   Poista
 3. Aivan ihania juttuja. Aamupalalle sinua vähän odoteltiin :)

  A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun aamumenot on meillä vähän hankalia, pikku-A kun herää vasta klo 9 :) Melkein myöhästyttiin klo 10 neuvolastakin... Ihastuttava sirkusmallisto tosiaan, ehdin iltapäivällä onneksi myymälään ja ostamaan pipon ja kaulahuivin.

   Poista