17.10.2012

the avocado pasta recipe


Resepti, josta koko Helsinki puhuu. Tai on puhunut jo jonkin aikaa, mutta minä tietysti tulen vähän jäljessä. Olisihan tätä avokadopastaa voinut tehdä Lontoossakin, mutta jotenkin minusta tuntui, että sitä on ensin kokeiltava synnyinsijoillaan Helsingissä. Kaksi lemppariani yhdistettynä, ei voi olla kuin hyvää!

Kuvassa kaikki tarvittavat ainekset juustoja, spagettia, suolaa ja pippuria lukuun ottamatta. Klikkaa tästä Chicling / Alexander Gullichsenin avokadopastareseptiin.

The recipe Helsinki is talking about. Or has been talking about already for a while, I'm a bit behind as usual. I could have prepared this avocado pasta already in London, but somehow it felt that it has to be first tried out in Helsinki. Two of my favourites combined, it cannot be but good!

In the picture all needed ingredients except cheese, spaghetti, salt and pepper. Click here for the Chicling / Alexander Gullichsen's avocado pasta recipe.

4 kommenttia:

 1. Hei hani,
  Mäkin tästä jo hesarista luin ja tuli vesi kielelle... Omat kokkaukset jää keväälle, milloin avokado on vähän enemmän sesongissa eikä sitä tarvii Perusta asti tänne Sveitsiin roudata, mutta kerro miltä se maistu, ja oliko hypen arvosta!!
  -L xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sveitsitär, olet kiitettävän kartalla Helsingin tapahtumista siellä :) Oli maukasta ja vielä helppotekoinenkin! Muiden tyttöjen kanssa käytiin juuri lounaalla, kaipailtiin sua, ja syötiin muuta kuin pastaa. Hugs!

   Poista
 2. Minua kiinnostaa kovasti se, että mistä löysit pecorinoa?? Se kun on kuulemma KAIKKIALTA loppu. On tarkoitus testata tuota herkkua viikonloppuna. Can´t wait :)

  Ja joo, aikamoista huomiota resepti on kyllä saanut ja hyvä niin!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähi-Alepastamme löytyi kaikki tarvittavat aineet, avokadojakin sai kerrankin valmiiksi kypsänä. Tulette varmasti ihastumaan reseptiin!

   Poista