3.10.2012

baby hobbies


Hei me harrastetaan! Sunnuntaisin käymme läheisen hotellin uima-allasosastolla (eikö olekin muuten järkevää tilojen hyödyntämistä, hotellien allasosastot kun ovat luultavasti enimmäkseen tyhjillään!) järjestettävässä vauvauinnissa ja tiistaisin suomalaisen merimieskirkon muskarissa.

Vauvauinnista Helsingissä minulla ei ole kokemusta, mutta täällä Lontoossa se on selvästi isien juttu. Altaassa on täällä vain vanhemmista toinen, ja 95% tapauksista se tuntuu olevan isä. Molemmat saisivat olla mukana uimassa, ja ekalla kerralla me kaikki kolme olimmekin altaassa, mutta mielelläni jättäydyin pois uimasta, minä kun en tunnetusti ole mikään yleisten uima-altaiden fani.

Muskari onkin sitten puolestaan minun juttuni. Ei todellakaan sen takia, että olisin jotenkin erityisen musikaalinen, vaan siksi että merimieskirkolla on kivaa mammaseuraa, hyvää suomalaista ruokaa (ja tuoretta pullaa...), pieni putiikki, josta voi ostaa suomalaisia herkkuja, ja pikku-A selvästi nauttii muiden lasten katselusta ja musiikista.

P.s. Tukkatarkkailijat huom! Tukka taitaa sittenkin olla oikeasti aika tumma, se kun näyttää jokaisessa kuvassa nykyään tuollaiselta.

Hey, we've got hobbies! On Sundays we go to baby swimming at a close by hotel (isn't that a brilliant idea to exploit part of the swimming pool for babies, I assume that usually the swimming pools are not that busy in hotels) and on Tuesdays to musical playgroup at Finnish Church here in London.

I have no experience from baby swimming in Helsinki, but here it's definitely a daddy thing. Only one of the parents is in the pool here and in 95% of the cases it's the dad. Both parents are allowed to take part in swimming, and at the first time all three of us were in the pool, but since then I have not attended, since I am no big fan of public swimming pools.

The musical playgroup is more my cup of tea. Not because I would be very talented musically, but because there are other mums at the church, a small store selling Finnish delicacies, Finnish lunch is served (and fresh cinnamon buns...), plus AJ just loves seeing other kids and music.

P.s. A note about AJ's hair: It actually is quite dark, since it appears like that in all the pictures nowadays.

2 kommenttia:

 1. Suloinen vesipeto siellä polskii :)

  Ja tosiaan, on kyllä loisto idea käyttää hotellin uima-allasta hyödyksi tuollaiseen tarkoitukseen!! Siis HYVÄ LONTOO ja ensi viikolla taitaa mummikin päästä sinne ainakin yleisöksi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Polskuttelee totta tosiaan Muumi-uikkareissaan :) Paljon terkkuja!

   Poista