5.10.2012

lovebirds


Meillä on muistona kesän olympialaisista ja paralympialaisista Tracey Eminin Birds-maalauksesta tehty juliste sänkymme päädyssä. A&D Gallery, josta ostin julisteen, myy edelleen tätä sekä 11 muun englantilaisen taiteilijan tekemää kisajulistetta, niitä voi myös tilata täältä.

Koska asumme täällä Lontoossa vuokra-asunnossa, en ole uskaltanut laittaa tauluja seinälle, ja tämäkin juliste on kiinnitetty sinitarralla (tuli muuten ihan teinifiilis sinitarran kanssa, ja sekin on viimeisen 20 vuoden aikana kehittynyt niin, että tarjolla on nykyään myös valkoista sinitarraa...). Mitä jos kuitenkin kehystäisi tuon ja iskisi naulan seinään?

We have a memory from the Olympics and Paralympics hanging on our bedroom wall, it's a poster of Tracay Emin's Birds painting. A&D Gallery, where I purchased it, is still selling this and other Olympics posters made by 11 English artists, they can be also ordered from here.

We are living in a rental flat here in London, and I have not dared to put any paintings on the walls. I used blu-tack to hang the poster (and felt like a teenager again, though in the last 20 years blu-tack has developed so that nowadays there is also white blu-tack available...). What if I just framed the poster and fastened it with a nail on the wall?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti