24.10.2012

who else is in london


Olemme pikku-An kanssa vihdoin takaisin Lontoossa, mutta emme ainoastaan me, vaan myös Mr Brainwash on taas täällä. Nyt jos olet Englannissa, etkä ole vielä nähnyt hänen näyttelyään Old Sorting Stationilla, New Oxford Streetillä, kipikipi! Näyttely on avattu uudestaan suuren menestyksen vuoksi: 85 000 kävijää viidessä viikossa.

Sanomattakin selvää, että olen vähän ihastunut Mr Brainwashiin, tai ainakin hänen kekseliäisyyteensä ja töihinsä. (Jotkut ovat hänestä sitä mieltä, että hän on pelkkä kopioija, mutta minusta hän on ihana.) Olimme katsomassa näyttelyn iso-An kanssa treffi-iltanamme pari viikkoa sitten, minä kolmatta kertaa ja iso-A ekaa kertaa. Iso-Akin innostui, jopa niin, että kyselimme teosten hintoja. Paikalle kannattaa suunnata myös ilman ostoaikeita, jaossa kun on ilmaisia julisteita näyttelyn töistä.

Minä en saanut ottaa tällä kertaa mukaani kuin yhden julisteen, iso-An mielestä meillä alkaa olla kotona jo ihan tarpeeksi Brainwashia. Kivaa keskiviikkoa!

We're back in London, but not only we are here again, but also Mr Brainwash is back in the city. If you're in England, and have not yet seen his exhibition at Old Sorting Station on New Oxford Street, hurry! The exhibition is reopened due to great earlier success: 85 000 visitors in five weeks.

Without saying, I have a little crush on him, or at least on his creativity and works of art. (Some say his just a copycat, but I adore his work.) We saw the exhibition with Mr A on our date night a few weeks ago, I for the third time, Mr A for the first time. Mr A got pretty excited, too, we even asked the prices of some of the works. Well, even though you're not planning on buying anything, it's worth checking out, since there are free give away posters handed out.

I got a permission to take only one poster with me this time, in Mr A's opinion our flat is already quite well Brainwashed. Have a fabulous Wednesday!

4 kommenttia:

 1. Enpä ookaan kuullut tästä, pitää käydä tsekkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, ja kerro sitten ihastuttiko vai vihastuttiko Mr Brainwash :)

   Poista
 2. Moi! Onko näyttely vielä marraskuussa auki, kun tullaan käymään? Olisi kiva mennä sitä katsomaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tarkistin Brainwashin nettisivuilta http://www.mrbrainwash.com mutta siellä ei ole näyttelyn päättymispäivää, ainoastaan avajaispäivä 12.10. Hmmm... Toivottavasti olisi auki vielä kun olette tulossa. Ja muutenkin kivaa Lontoon-reissua teille!

   Poista