30.10.2012

from hunger games to 7 habits


Nälkäpeli on siitä jännä trilogia, että sitä on innostunut lukemaan siskoistani viidesluokkalainen sekä lainoppinut, mieheni ja mieheni isä. Sain kolmannen osan luettua viikonloppuna ja seuraavana iltalukemisena on tuo 7 Habits of Highly Effective People. Siitä lisää vaikka sitten kun olen päässyt johdantoa pidemmälle, odotukset ovat korkeat. Lontoo-oppaita tulee selailtua päivittäin, ja aina löytyy jotain uutta.

The Hunger Games trilogy is so intriguing, that from my sisters the one who is 12 yo and the one who is a lawyer have been reading them, but also my husband and his father. I got to the end of the third book this weekend and my next evening reading will be The 7 Habits of Highly Effective People. More about that when I'm through the introduction, very high expectations. London city guides I leaf through every day, and there's always something new.

4 kommenttia:

 1. Niinpä niin. Appiukko se täällä jo odottelee, milloin saa luettavakseen sen 3. osan. Muistattehan tuoda mukananne heti seuraavalla Suomen matkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että kirja saapuu Helsinkiin jo ensi viikolla (riippuen vähän työmatkalaisen aikatauluista), tai sitten viimeistään kuun lopussa.

   Poista
 2. Kuulostaa kiinnostavalta tuo 7 habits, siitä olisi kiva kuulla lisää sitten, kun saat sen luettua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiinnostavaa luettavaa se on ollut ensimmäiset 50 sivua, voisinkin tehdä siitä jonkinlaisen yhteenvedon sitten kun tiedän nämä tehokkaiden ihmisten seitsemän salaisuutta ;)

   Poista