29.10.2012

chanel's little black jacket


Lauantaina Chelseassa kävellessämme poikkesimme tietysti myös Saatchi Galleriaan. Huh, mikä tungos! Chanelin Little Black Jacket -valokuvanäyttely, jossa yhdessä Carine Roitfeldin ja Karl Lagerfeldin stailaamat ja herran kuvaamat hänen 113 ystäväänsä malli-, muoti-, elokuva- ja musiikkimaailmasta kukin esittelevät takkia omaan tyyliinsä, on avoinna enää 4.11. asti.

Oma suosikkini oli Sarah Jessica Parker, joka hehkui valloittavana kuvassaan. Ihan SJP:n vieressä on muuten Anna Wintourin erikoinen kuva. Anna kun poseeraa kuvassa takaraivo kameraan päin. Millilleen ojennuksessa olevasta polkasta ei kyllä voinut takaakaan päin erehtyä, että kenelle se kuuluu.

Näyttelyn lisäksi kuvista voi nauttia KL:n tuoreessa kirjassa The Little Black Jacket, kirjaan liittyvää materiaalia netissä täällä.

During our walk in Chelsea on Saturday we visited Saatchi Gallery. Phew, very crowded! Chanel's photographic exhibition Little Black Jacket, where 113 friends of Karl Lagerfeld from music, modeling, movie and fashion industry pose in the jacket styled by Carine Roitfeld and Karl Lagerfeld and photographed by KL himself. The exhibition will be open only until 4th of November.

My personal favourite was Sarah Jessica Parker, who glows and mesmerizes in her picture. Right next to SJP is Anna Wintour's picture. Characteristic this one too: Anna is posing her back of the head towards the camera. Even from the bob shot from behind you cannot except it to belong to anyone else but her.

All of you who will not be able to see the exhibition, the pictures can be found from KL's recent book The Little Black Jacket, material from making of the book in the web in here.

5 kommenttia:

 1. Mä kävin tuolla myös pari viikkoa sitten. Tykkäsin tosi paljon monista niistä kuvista, mutta Claudia Schiffer oli ehkä lemppari... olis tosin pitänyt käydä ilman lapsia, että olis saanut ihan rauhassa katsella :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KL on kyllä melkoinen maestro myös valokuvaajana :) Ja todellakin olisi pitänyt olla liikkeellä ainakin ilman lastenrattaita. Ainakin silloin kun me oltiin, oli niin kova ruuhka, että osa kuvista jäi melkein rattaiden takia näkemättä.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. otin vinkistäsi vaarin ja kävin katsastamassa. ihastuin täysillä! KL näyttelyn jälkeen olin kyllä niin inspiroitunut, etten enää malttanut jäädä katsastamaan muita osastoja. jaossa myös ilmaisia julisteita näyttelystä. en malta odottaa, että saan sisustaa, georgia may jagger by karl lagerfield taululla.. se on makee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit ja ihan huippua, että sait julisteen!! Jono julisteille oli niin pitkä kun me oltiin, että ei jaksettu jäädä jonottamaan. Ja sama juttu, meiltä jäi vielä kanssa paljon näkemättä.

   Poista