1.12.2012

1/24


Näin se toimii: Rasioita on päällekkäin 24. Tänä vuonna iso-An vastuulla on täyttää parittomat ja minun parilliset. Parilliset ovat aina se haastavampi juttu, niihin nimittäin liittyy tapaamisemme vuosipäivä, kihlajalaispäivämme sekä jouluaatto. Ja tänä vuonna rasiaan tarvitaan jokaiselle päivälle kaksi juttua, yksi nimittäin myös pikku-Alle. Se on joulukuu nyt!

This is how it works: There are 24 boxes on top of each other. This year Mr A fills odd ones and I even ones. The even ones are always more challenging, since the even days include the day we've first met, our engagement day and Christmas eve. And this year there is a need for two surprises in the box, one for AJ, too. It's December now!

6 kommenttia:

 1. Ihanat rasiat, mistä olet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen ostanut kalenterin jo kuusi vuotta sitten Annankadun Zazasta. Koottuna tämä kalenteri on melkoisen korkea torni, mutta kasattuna rasiat mahtuvat "maatuskamaisesti" näppärästi toistensa sisälle.

   Poista
 2. Hauska idea ja hienot laatikot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vuosien harjoituksen tuloksena ideakin alkaa vihdoin toimia, eikä niinä päivinä kun on minun vuoroni kurkistaa laatikkoon sieltä löydy 20 sentin kolikkoa tai hedelmäkorista napattua mandariinia :)

   Poista
 3. Iloista joulunodotuste teille. On kyllä kiva kalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä samaa teille! X

   Poista